CATEGORII

Navigati pe site, studiati produsele si preturile si apoi le adaugati in cosul de cumparaturi prin apasarea butonului ' Cumpara '. In cosul de cumparaturi puteti sa faceti modificari asupra produselor selectate, sa modificati cantitatile, sa stergeti un produs, sa goliti cosul.

Inainte de a putea comanda produsele din cos trebuie sa va autentificati in sectiunea "Logare Utilizator", cu user-ul si parola Dvs. Daca nu aveti un cont deschis pe site-ul www.STEREOPLANET.ro, va puteti deschide unul in aceeasi sectiune. Cand ati terminat de selectat produsele si cantitatile, dati click pe link-ul "Trimite comanda" din cosul de cumparaturi. Urmeaza introducerea numelui Dvs., a datelor de facturare si, implicit, a datelor de contact. Puteti de asemenea, introduce datele firmei (daca doriti ca factura sa fie emisa pentru o persoana juridica - aceeasi care va plati si costurile aferente produselor comandate). Ulterior, selectati metoda de plata. In final se precizeaza adresa de livrare - daca e diferita de adresa de inregistrare / facturare. 

Pentru a afla modalitatile de plata accesati optiunea Cum Platesc?

Pentru a afla modalitatile de livrare, accesati optiunea Cum se Livreaza?

In conformitate cu Ordonanta de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea şi completarea unor acte normative, returnarea produselor se poate face fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, asa cum este scris la art 6. alin 1, lit h) in cazul in care exista un drept de retragere, conditiile, termenele si procedurile de exercitare a dreptului respectiv, in conformitate cu art. 11 alin. (1), precum si formularul tipizat de retragere, prezentat in partea B din anexa;
Notificarea privind returnarea produselor se va face si va fi luata in considerare, doar in scris, la adresa de email contact@stereoplanet.ro.

Returnarea produselor se va face in conformitate cu Ordonanta de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in termen de 14 zile calendaristice de la data cumpararii la adresa de corespondenta / livrare Sfantul Elefterie 3A, Bucuresti.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de curierat rapid cu care s-a facut expedierea.

Aceste conditii au valoarea de contract intre parti si sunt acceptate ca atare din momentul in care clientul efectueaza plata produsului si semneaza de primire, aceasta plata si semnare de primire a produsului considerandu-se acceptarea conditiilor de vanzare si a contractului intre parti, indiferent daca exista o comanda scrisa sau nu trimisa de clientul parte in contract.
 

STEREO PLANET SRL  considera (in raport cu cumparatorul) nula si fara valoare comerciala si / sau juridica orice comanda primita online ulterior cumpararii (si / sau testarii) produselor direct din magazinele noastre.
"Dublarea" cumparaturilor efectuate in magazinele noastre de comenzi online pe aceleasi produse (cumparate) nu confera niciun drept cumparatorilor referitor sau relationat la Ordonanta de urgenta nr. 34/2014.

Prevederile prezentei legi sunt aplicabile numai clientilor ale caror produse sunt livrate prin curierat rapid. Comenzile care au fost ridicate de la sediul nostru, magazinele noastre sau comenzile, implicit telefonice, care au fost transportate si livrate de catre firma noastra nu sunt considerate comert la distanta.

Prevederile prezentei legi nu sunt aplicabile in cazul comenzilor speciale (importuri speciale) in care clientul plateste avans integral sau partial pentru produsele comandate, iar acestea (produsele) sunt importate special pentru clientul in cauza, la dorinta, indicatiile si comanda ferma a acestuia. In cazul in care clientul doreste returnarea produsului sau renuntarea la acel import special, solicitand returnarea avansului platit deja (avans integral sau partial), acesta (clientul) isi asuma plata integrala a acelui produs catre STEREO PLANET SRL, sub forma de daune - interese, in termen de 5 zile lucratoare de la data solicitarii sale.

Aceste conditii au valoarea de contract intre parti si sunt acceptate ca atare din momentul in care clientul efectueaza plata avansului, aceasta plata considerandu-se acceptarea conditiilor de vanzare si a contractului intre parti, indiferent daca exista o comanda scrisa sau nu trimisa de clientul parte in contract.

Invocarea necunoasterii produsului, specificatiilor produsului sau utilitatii produsului de catre client, NU obliga STEREO PLANET SRL la primirea returnarii niciunui produs vandut. STEREO PLANET SRL nu isi asuma nicio raspundere in astfel de cazuri invocate de clienti si NU primeste produsele inapoi din aceste cauze.

Ne rezervam dreptul de a vinde anumite produse exclusiv in magazinele noastre fizice chiar daca sunt expuse si pe siteul nostru si nu au in dreptul lor specificatia vanzare exclusiva in magazine.

Comenzile online nu sunt acceptate pentru zona Bucuresti - Ilfov, intrucat magazinul fizic deserveste toata aceasta zona, toti clientii efectuand cumparaturile direct din magazin, in consecinta.

 

Cum platesc si cand platesc?

Depunere de Numerar in Cont - direct in contul nostru, prin intermediul oricarei sucursale sau agentii a ING BANK - in cazul persoanelor fizice - cea mai rapida metoda de plata, nu trebuie sa aveti un cont pentru a efectua plata.

Ordin de Plata (OP) - in cazul persoanelor juridice dar si in cazul persoanelor fizice care au un cont deschis la orice banca.

Plata ramburs (prin FanCourier Express) - in limita a 10.000 RON cu tva inclus > aceasta modalitate de plata este exclusa in cazul comenzilor ce constituie subiectul unui import special sau a Persoanelor Juridice in cazul in care suma depaseste 5.000 RON cu tva inclus. 
Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea acestei modalitati de plata, in cazuri particulare.

Plata CASH direct in magazinele STEREO PLANET - pentru toti clientii care doresc sa ridice personal produsele din magazinele STEREO PLANET din Bucuresti.

Plata cu CARD direct in magazinele STEREO PLANET - pentru toti clientii care doresc sa ridice personal produsele din magazinele STEREO PLANET din Bucuresti sau ONLINE. In cazul unor promotii speciale, in magazinele fizice sau ONLINE, plata cu cardul poate fi refuzata de catre vanzator.

Cu exceptia situatiilor in care plata se efectueaza ramburs (sau direct in magazinele STEREO PLANET), plata produselor comandate se va face inaintea livrarii.

In cazul importurilor speciale, avansul platit de client va fi cuprins intre 30% si 100% din valoarea comenzii, functie de produs, termen de livrare, relatie comerciala existenta intre noi si clientul respectiv (client fidel sau client nou).

In cazul in care clientul - persoana fizica sau juridica - refuza produsul / produsele pentru care a platit avans si, implicit, refuza plata restului sumei aferente produsului / produselor comandate (si care fac subiectul unui import special) isi asuma pierderea avansului si renunta la orice pretentie ulterioara directa sau indirecta la primirea acestuia.

Clientul care refuza primirea si plata integrala a unui produs adus pe import special, este de acord sa plateasca o suma egala cu cea care constituie acel avans, sub forma de daune - interese firmei STEREO PLANET SRL, pentru denuntarea unilaterala a contractului.

Aceste conditii au valoarea de contract intre parti si sunt acceptate ca atare din momentul in care clientul efectueaza plata avansului, aceasta plata considerandu-se acceptarea conditiilor de vanzare si a contractului intre parti, indiferent daca exista o comanda scrisa sau nu trimisa de clientul parte in contract.

Datele de identificare ale firmei STEREO PLANET SRL, informatii pe care le veti regasi si in factura proforma pe care o veti primi pe e-mail imediat ce veti efectua comanda online:

Cont pentru platile efectuate cu Ordin de Plata (OP) persoane fizice si juridice:

RO37INGB0000999905444855
ING Bank N.V. Amsterdam - Sucursala Bucuresti

STEREO PLANET SRL

J40/12272/2012
 
RO30820525
 

Sediul Social:

Str. Sf. Elefterie 3A, Sector 5, Bucuresti

Capital Social: 200 RON


Cum se Livreaza?

www.STEREOPLANET.ro este un magazin virtual - apartinand STEREO PLANET SRL- similar magazinelor virtuale din USA sau Europa. Ca atare, livrarea se efectueaza in sistem door-to-door cu exceptia orasului Bucuresti si Judetului Ilfov.

Dupa expedierea comenzii din "Cosul de cumparaturi", veti primi imediat o Factura Proforma trimisa automat de serverul nostru pe adresa de e-mail indicata de Dvs. in comanda. Apoi, intr-un timp cat mai scurt, veti fi contactat de unul dintre operatorii nostrii care va stabili cu Dvs. detaliile legate de livrare.

Livrarea se efectueaza prin:

FanCourier Express - pentru TOATA TARA, mai putin in Bucuresti si Ilfov, cu termen de livrare maxim 24 de ore din momentul ridicarii produsului (produselor) din depozitul nostru.

Pentru livrarea produselor comandate oriunde in tara, functie de greutatea si volumul acestora si in cazuri particulare de destinatie, la valoarea produselor comandate se va adauga si valoarea calculata a transportului. Aceasta valoare este calculata si afisata in Factura Proforma pe care o veti primi in urma efectuarii comenzii. Exceptie de la regula fac anumite localitati care nu figureaza in reteaua curierului rapid (FanCourier Express), in acest caz urmand sa vi se comunice separat printr-un e-mail (dupa efectuarea comenzii) valoarea transportului pentru destinatia respectiva.

Pentru anumite produse si anumite destinatii, functie de politica magazinului, transportul produselor poate fi gratuit sau suportat partial de catre magazinul nostru. Acest lucru va fi comunicat prin e-mail (dupa efectuarea comenzii), in cazul in care transportul gratuit (integral sau partial) la produsul comandat constituie subiectul unei promotii sau oferte temporare.

Livrare direct din magazinele STEREO PLANET - pentru toti clientii care doresc sa ridice personal produsele din magazinele noastre.


Garantie

Produsele expuse spre vanzare de STEREO PLANET in cadrul magazinului virtual www.STEREOPLANET.ro
au o garantie cuprinsa intre 12 si 60 de luni (in functie de brand) si valabila pe tot teritoriul Romaniei.
Exceptie de la perioada de garantie indicata fac produsele sau accesoriile la care nu este necesara prezenta acesteia,
in aceasta categorie intrand cabluri, stand-uri audio / video si accesorii aferente lor, anumite casti sau alte accesorii
specifice anumitor produse expuse pe site. 

Conditiile de acordare a garantiei sunt in conformitate cu legislatia in vigoare. 

Fiecare produs are specificata pe site garantia exprimata in numar de luni. 

Aceasta specificatie este disponibila la optiunea "Detalii" a fiecarui produs. 

Incepand cu data de 14 Decembrie 2015, toate produsele vandute de catre STEREO PLANET vor fi aduse pentru
garantie la adresa STEREO PLANET SRL, Sfantul Elefterie 3A, Bucuresti, Tel: 0749173333.

Toti clientii care au alta adresa sau firma pe garantia produselor au obligatia sa informeze in scris STEREO PLANET prin email
sau corespondenta postala, pentru a fi directionati catre adresa corecta si a se indeplini conditiile acordarii garantiei produselor
conform legislatiei in vigoare.
Orice alta comunicare sau reclamatii ulterioare nu sunt luate in considerare daca nu exista o comunicare scrisa intre parti.

Garantia nu este transmisibila si se acorda numai cumparatorului ale carui date de identificare sunt trecute in factura.

Garantia este valabila NUMAI in original si NUMAI cu stampila
STEREO PLANET in original.

Garantia este onorata NUMAI de service-ul autorizat.

Pentru piese de schimb post garantie sau reparatii post garantie puteti contacta NUMAI service-ul autorizat, direct, STEREO PLANET nefiind implicata in niciun fel in aceste cazuri.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la
contact@stereoplanet.ro

Va dorim sa va bucurati de produsele cumparate de aici si sa nu aveti niciodata nevoie sa folositi certificatul de garantie!


Nota:

Societatea Comerciala STEREO PLANET SRL, detinatoarea magazinului virtual www.STEREOPLANET.ro, duce o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor. STEREO PLANET SRL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti si sa le foloseasca numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii).  
STEREO PLANET SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa Dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa Dvs. de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul Dvs. explicit.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, STEREO PLANET SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre Dvs. Scopul colectarii datelor este emiterea facturilor si chitantelor fiscale catre / pentru clientul magazinului nostru. STEREO PLANET SRL a fost inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub nr. 9063.